editorial

Man ser tit i film, at folk vil gøre en flot entre, hvor de så braser gennem en døråbning og slår den dobbelte dør op med begge arme til hver sin side, mens man kommer ind i midten, så alle kigger over mod en og bliver imponeret.

Sådan går det sjældent i virkeligheden.

For lad os sige, at man bare har en enkelt dør fra Klarwindows.co.uk, som man vil igennem; man vil næppe gøre sådan en storladen entre, men selv hvis man skal skynde sig eller bare per automatik gør gennem den her dør i almindeligt tempo, så kan det godt gå galt.

For der kan stå nogle ting på den anden side af døren, som der faktisk er lidt langt væk fra døren, men fordi man nærmest slår den op, så kan man ramme de ting, og det kan de ikke holde til.

dør

Man kan ødelægge ting ved at gå gennem døren for hurtigt 

Man kan også bare komme til at slå den op i en bordkant, en væg eller noget andet, som af gode grunde ikke kan holde til, at man slår døren op i det.

Godt nok er det solide sager, men de er jo ikke lavet til, at man hamrer til dem på den måde – og selvom vi har at gøre med en robust dør her fra nævnte firma, så er der også grænser for, hvad den kan holde til.

Der kan komme små skader på døren og det, som den rammer op i, og selvom det måske ikke er noget, der er alvorligt, så er det stadig grimt at se på, og man skal have udbedret de skader.

Selvom der måske ikke sker skader på døren eller det, som den rammer op mod, så kan et maleri eller andet, der hænger på væggen, falde ned over, at man slår døren så hurtigt op.