Kvindekroppe kommer i mange forskellige størrelser og former – og plus size piger går (ligesom mange andre) også op i kvalitet og moderigtigt tøj. Men moden har igennem lang tid haft et særligt godt øje til den slanke kvindefigur og har gjort det svært for kvinder med flere former og kurver at udleve deres indre fashionista. 

Heldigvis er der i dag muligheder for at finde lækkert kvalitetstøj i alle størrelser, hvis bare man ved, hvor man skal lede. Hos gowoman.dk er udvalget stort for kvinder, der har flere former end de modeller, vi ser på catwalken. Og ikke nok med, at webshoppen har et stort udvalg af tøj til plus size piger – det er moderigtigt kvalitetstøj med kant. Og nu kan gowoman.dk tilføje det nye, stilrige plus size tøjmærke Adia til deres imponerende udvalg. 

Til kvinden med personlig stil og øje for kvalitet

Adia er som skabt til kvinden, som elsker mode og som går op i personlig stil. Tøjet er en kombination af klassiske, tidsløse designs og rå og ‘edgy’ looks til hende, der elsker at udtrykke sin personlige stil.

Hvert år lancerer Adia fire kollektioner – alle i de seneste trends og i høj kvalitet. Og der er lidt af hvert for kvinder i størrelse 42-54, både til fest, arbejde og til en afslappende weekend. Hvad end du er til neutrale t-shirts eller festlige kjoler med dyreprint, kan du finde det i Adia’s kollektion på gowoman.dk netop nu.

Om gowoman.dk

Gowoman.dk er en webshop, der specialiserer sig i moderigtigt kvalitetstøj i store størrelser. De tilbyder designs til både hverdag og fest – og tøj, der passer til enhver smag.

Om Adia Fashion

Adia er brandet til moderigtige plus size kvinder, der gerne vil klæde sig i lækre designs til gode priser. Adia tilbyder fashionister i størrelse 42-54 alt hvad de behøver for at følge sæsonernes trends.

 

Mangler du lidt nyt til din efterårsgarderobe? Gå til webshop