Hvilken forestilling af erhvervsrengøring popper op i dit hoved, når du skal forestille dig det?

Mange ser for dig nogle professionelle rengøringsmennesker, der kører rundt med en rullevogn med de mest nødvendige rengøringsartikler, mens de gør rent med gulvvask, støvsugning, tørre borde af og andet i nogle kontorlandskaber, hvor der er erklæret lukketid, og kun det mest nødvendige lys er tændt, mens måske den sidste medarbejder er ved at lægge sidste hånd på dagens arbejde.

Men erhvervsrengøring findes også i mange andre typer og størrelser.

Forestil dig for eksempel noget erhvervsrengøring i Næstved, hvor man måske er ude i, at der er tale om en maskinfabrik, der skal gøres grundigt rent med nogle mere grove midler, end hvad der ville skulle være brug for i et kontormiljø.

Her skal der virkelig knofedt frem og bruges de hårde kemikalier, så man kan få olie, fedt og mørnede pletter, brændte områder og andet fikset, så de ikke sætter sig kronisk.

Eller hvad hvis man er ude i en sportshal på Lolland, hvor man også har hyret et fast rengøringsfirma, der kommer ud på bestemte tidspunker, måske oftere, når der er hyppigere arrangementer i hallen, for at gøre rent.

Her er det måske en rullende vaskevogn, der skal bruges for at gøre gulvet rent med vand og sæbe, så man ikke slider på gruppen for at gå rundt i hallen med en vogn.

Erhvervsrengøring kan også spænde lidt bredere, for nogle tilbyder måske endda også vinduespudsning indendørs og udendørs, selvom det måske mere er kutymen at høre et specifikt firma til at klare den slags.

Nogle rengøringsfirmaer hyrer man ind med vante mellemrum, mens andre er mere eller mindre fastansatte til at klare opgaverne, og så er der dem, man hiver ind ved særlige lejligheder, hvis der er noget bestemt form for rengøring, der skal ordnes.