advertorial

Skal familien have en ekstra bil i garagen? Så er der mange penge at spare hvis du vælger at købe en brugt bil frem for en fabriksny model.

Hvad skal jeg være særligt opmærksom på når jeg køber en brugt bil?

Hvis du har besluttet dig for at din og familiens næste bil skal være en brugt en af slagsen bør du være på vagt. Det er en god idé at finde den nye brugte bil hos en autoriseret brugtvogns forhandler i stedet for at købe den privat.

På den måde kan du sikre at bilen holder en vis standard, og at du ikke kommer til at betale dyrt for et sminket lig. Og du vil samtidig kunne blive vejledt på professionel vis så at du ender med den helt rigtige bil.

Hvor finder jeg en god forhandler af brugte biler i Frederikshavn?

Hvis du er på udkig efter en autoriseret brugtvogns forhandler i Frederikshavn kan du med fordel opsøge Gærum Auto ApS. Gærum Auto ApS er brugtvogns forhandler og autoværksted, og er tidligere kendt under navnet Tougaard Biler. Hos Gærum Auto ApS kan du altid finde et stort udvalg af brugte biler, alle i fin og køreklar stand.

Uanset om du er i markedet efter en Volvo, en Toyota, en Mazda, en Lamborghini, en Opel eller en Volkswagen kan du finde hvad du søger hos Gærum Auto ApS. Samtidig kan du roligt regne med at få den bedste og mest kvalificerede rådgivning i forbindelse med køb af brugt bil når du vælger Gærum Auto ApS som din brugtvogns forhandler i Frederikshavn. Og du vil selvfølgelig kunne få din nye brugte bil serviceret og repareret hos Gærum Auto ApS i fremtiden.

Klik ind på Gærum Auto ApS’ hjemmeside på tougaardauto.dk og se de mange annoncer for brugte biler til salg.