advertorial

Er dit gamle badekar så slidt at du ikke længere bryder dig om at bruge det? Så bør du få det renoveret.

Hvordan renoverer man et badekar?

Skal emaljen i dit badekar sættes flot i stand kræver det en ny emalje. Denne kan ikke påføres uden videre, men kræver at karret er slebet grundigt indvendigt. Selve emaljens komponenter påføres ved hjælp af en sprøjtepistol. Og når emaljen har hærdet i cirka fireogtyve timer er badekarret klar til at blive taget i anvendelse på ny.

Kan jeg selv male mit gamle slidte badekar?

Selv om emaljerings processen ikke lyder virkelig indviklet kræver det dog et vist rutineret håndelag samt professionelt udstyr at udføre maling af badekar korrekt.

Maling af badekar, eller reemaljering som processen også kaldes, minder lidt om en autolakering – en opgave du aldrig ville overlade til andre end en dygtig autolakerer. Vil du således være sikker på et smukt og holdbart resultat overlader du dette arbejde til en erfaren badekarsmaler.

Du får på under fire timer et flot nyt badekar som du kan have glæde af i mange år fremover. Og du slipper selv for at skulle udføre det yderst slidsomme og krævende stykke arbejde.

Hvor kan jeg få malet mit badekar?

Hos Emaljespecialisten kan du finde en dygtig og erfaren badekarsmaler som står klar til at reparere emaljen i dit gamle badekar.

Emaljespecialisten har mange års erfaring med maling af badekar og kan med sikkerhed hjælp dig til et smukt og strålende badekar. Er du bosiddende i København eller på Frederiksberg er det således oplagt at kontakte Emaljespecialisten når skader i emaljen på dit badekars inderside skal udbedres.

Emaljespecialisten står altid parat til at give dig en god maling af badekar pris. Klik ind og få et skarpt tilbud på maling af badekar – læs mere på hjemmesiden Emaljespecialisten.dk.