Man kan anskaffe sig høreapparater mange forskellige steder her i landet fra de store metropoler til det, man nok vil kalde udkantsDanmark med et semi-moderne udtryk, så derfor kan du endda også få dig et høreapparet nykøbing i falster, hvis du skulle have brug for det.

Når du så får dette apparat – som nok koster en god sjat penge, fordi den slags fintfølende teknologi ikke er billigt at lave, men som skal virke helt optimalt for at give fornyet livsglæde tilbage til flere mennesker – så får du nok en længere beskrivelse med til, hvad du skal gøre med apparatet, og hvad du IKKE skal gøre med det.

Moderne høreapparater fylder heller ikke så meget, hvilket er rart, når man har det på, så det ikke er så iøjnefaldende, men det kan blive et problem, hvis man så lægger det fra sig og ikke kan finde det igen.

Derfor vælger de fleste mennesker da også, hvis de har markante høreproblemer, at have det på i løbet af dagen og så lægge det i en oplader, hvis det skal lades op om natten.

Dette bliver hurtigt en god, indøvet rutine, så man ikke går hen og mister det i løbet dagen.

Nogle gange kan det dog blive nødvendigt at lægge det fra sig, og medmindre det er ved kontrol i Lufthavnen, så skal man vælge dette med omhu, så man hverken glemmer, hvor man lagde det, eller andre får fat i det.

Børn kan jo tro, det er legetøj, så de kommer til at ødelægge det, eller husdyr kan få fat i det, så de spiser det, og det er hverken godt for dig som ejer af apparatet eller dyret.

Man skal også passe på, man ikke bare henslængt lægger apparatet fra sig, hvor der for eksempel kan blive spildt væske eller andet.