editorial

Det kan være meget sjovt at indrette børneværelset. Du kan bruge lyse farver og sjove designs til at skabe et muntert miljø for dit barn. Du kan også bruge pladsbesparende idéer til at få mest muligt ud af den begrænsede plads i børneværelset.

Indret med højseng eller køjeseng, og spar masser af plads

En populær pladsbesparende idé er at bruge køjesenge eller en højseng. Køjesenge kan bruges til at spare plads i mindre soveværelser, og de kan også bruges til at skabe et sjovt legeområde under sengen.

Højsenge er endnu mere pladsbesparende, da de giver dig mulighed for at bruge hele gulvarealet i soveværelset til andre formål. Vælger du en køjeseng, vil du kunne konvertere den til en højseng når storebror eller storesøster bliver stor nok til at få sit eget værelse – og så har du sparet endnu mere plads!

hussenge

Skab en hyggelig stemning med en husseng

En anden populær indretningsidé til børneværelser er at bruge temaindretning. Du kan vælge et tema baseret på dit barns yndlings tegneseriefigur, dyr eller farvesammensætning. Dette vil være med til at skabe et sammenhængende look i rummet og gøre det sjovere for dit barn at lege og sove i.

En hyggelig husseng er forsynet med en slags himmel i form af et tag, som får sengen til at ligne et lille, hyggeligt hus. Dit barn vil elske hussengen, der kan forvandles til en hule, et slot eller et fort afhængigt af legens karakter.

Endelig må du ikke glemme opbevaring! Du kan bruge hylder, kurve og andre opbevaringsløsninger til at holde børneværelset ryddet fri for rod. Det vil hjælpe dit barn med at holde orden på sit værelse, og det vil gøre det lettere for dig at rydde op efter dit barn.

Klik ind og find de bedste hussenge, køjesenge og højsenge i shoppen på https://www.littlehugs.dk/vare-kategori/senge/hussenge/.