Noget af det der er vigtigst for en gymnast, er at få et godt afsæt. En airtrack kan give gymnaster det ultimative bedste afsæt. Hvis man som idrætsforening er på udkig efter nye madrasser til springgymnasterne, så burde alle vælge en airtrack.

En airtrack er tæt på det bedste på markedet, når det kommer til springmadrasser. Du kan få airtracks i forskellige højder og størrelser alt efter behov. De er ofte delt op i forskellige kategorier, fx play, practice og performance. Det er altså højden der blandt andet ændrer sig i de forskellige kategorier. Jo bedre og mere seriøs gymnast man er, jo højere skal madrassen helst være. 

Brug airtrack til meget mere end træning

I kan bruge jeres airtrack til meget mere end bare gymnastik. Hvis I har en gymnast i familien som skal forkæles med en airtrack, så kan I sagtens bruge den til meget mere end blot træning. En airtrack er også enormt populær til små børn, når de skal træne motorikken.

Det er et blødt og behageligt underlag, som stadig er mere fast end fx en trampolin. I kan derfor hive jeres airtrack ud i haven og få masser af kvalitetstid sammen hele familien. Nogle gange kan det være svært at få børnene væk fra iPads og computere, så det er med at være kreativ og få skabt noget spændende, der aktiverer børnene og gør dem nysgerrige.


Hav din airtrack med på farten

En airtrack kan man sagtens have med en tur i sommerhus, over til en ven og træne eller ned på det grønne areal for enden af vejen. Du kan få en airtrack i en fornuftig størrelse, som du sagtens kan transporterer med dig. En airtrack er enormt brugervenlig og let at puste op.

Du kan justerer hårdheden af din airtrack nemt og få den lige så hård eller blød som du ønsker. Fordi du kan have din airtrack med under armen, så kan du altid holde din træning ved lige – uanset hvor du er eller hvad du skal!