advertorial

Maler i Hillerød – Din glæde er vores stolthed

Der er mange årsager, til hvorfor det er fornuftigt at kontakte professionelle, når du skal have udført malerarbejde. Årsagerne kan være mange:

Måske er tapetet ved at være lidt ude af mode, men ikke nok til at være retro? Måske er ungerne vokset fra Peter Plys som pryder væggene? Eller måske lod du dig rive med i 90’erne og valgte nogle skarpe farver, som du har taget til efterretning senere hen? Uanset hvilken årsag som betyder noget for dig, så er det vigtigt at fornyelsen af dit hjem og dit personlige udtryk, bliver gjort med finesse og håndværk. 

Hvilke fordele får jeg ved at vælge et malerfirma? 

Professionelle malere er eksperter i ikke blot påførelsen af malingen selv, men også i alt det forberedelsesarbejde der ofte følger med arbejdsprocessen. Er det mange år siden du sidst har fået malet i din bolig, kan det være en gode idé at få checket op på disse detaljer, inden påbegyndelsen af arbejdet. Dette kan eksempelvis være ting som: 

• Eventuel spartling af vægge
• Opsætning af glasvæv/filt
• Maling af vægge, gulve og lofter
• Maling af facader, vinduer og døre
• Maling af køkkener og badeværelser
• Maling af hele huse og lejligheder

Hvad skal jeg investere af tid og penge? 

Når du forhandler med et professionelt malerfirma, er din tilfredshed altid i førersædet. Derfor vil det altid kunne anbefales, at få en uforpligtende vurdering på arbejdets omfang, så du ved præcist hvad du kan forvente. Derudover vil prisen og tidsrummet for arbejdets udførelse altid aftales inden opstart, så du ved helt konkret hvordan forløbet vil foregå. Har du brug for en maler hillerød tilbydes der også 3 års garanti på alt udført arbejde, så du med ro i maven kan slappe af og blot afvente et veludført resultat.