advertorial

Hvis din fest skal være nem og bekvemmelig, så er der mange ting, du kan gøre på forhånd for at lette arbejdet for dig selv på selve festdagen – og så kan du sørge for at købe så meget som muligt udefra, så du ikke selv står med en masse besvær.

Det er altid dejligt med en god fest. Især som gæst. Hvis det er dig, der holder festen, så kan det altså godt være en dag med blandende følelser, for du vil naturligvis gerne more dig og have en sjov aften, men du ved også, at det er dig, der står for at alting glider og at alle praktiske ting er i orden på aftenen.

Så hvorfor ikke gøre det så nemt for dig selv som muligt?

Lej dig til en sjov aften

Når du skal holde fest, så vil dine gæster hellere se og snakke med dig, end se din ryg fordi du har travlt i både køkken og bar. Gør det derfor nemt for dig selv og anskaf så mange ting som muligt, der passer sig selv.

Start med at lave en bar, hvor folk selv kan betjene tingene. Sørg for, at der er et fadølsanlæg, som dine gæster selv kan hente øl ved. Køb manden ude i byen og få den leveret leveringsklar, så alt du skal gøre er at sætte den på bordet. Og hvis du heller ikke selv har tid til at dække bord på forhånd, kan du også leje et firma ind til at gøre det.

Du kan enten lave en aftale med et par af de gæster, du er tættest på, om at de giver en hjælpenden hånd på dagen. På den måde står du ikke selv med hele arbejdet eller overblikket, når andre også har et blik på, hvad der mangler hvor. Men bedre endnu, så hyrer du noget personale ind, som kan stå for at få aftenen til at glide.