advertorial

Du kan godt få et “nyt” køkken uden at skifte skabe og elementer ud. En sprøjtelakering udført af https://www.dibberndesign.dk/ får dine skabslåger til at se nye ud.

Danskerne bruger mange penge på at forny køkkenet, og det skyldes ikke kun, at køkkenet er udslidt, at de skiftes ud. Ofte vil man bare gerne have det til at se nyt og friskt ud igen eller man vil have et andet look på skabene og elementerne.

Men hvis ikke skabe og så videre lige frem er beskadigede eller kun har overfladiske skrammer, så kan en sprøjtelakering være løsningen frem for at skifte det hele ud. 

sprøjtemaler

Typisk skal skabslågerne afmonteres og klargøres inden lakering. Klargøringen vil bestå i, at lågen vaske grundigt ned og slibes. Derefter spartles den eventuelt ud og så er den klar til at blive lakeret. Også dørene til selve rummet kan spartles og lakeres, så de passer i farven til låger og skuffer i køkkenet. Du kan vælge mellem alle mulige farver og på den måde bliver dit køkken som nyt.

Sprøjtelakering af mange forskellige ting

Det er ikke bare dine låger på skabene i køkkenet, der kan få et helt nyt liv med en sprøjtelakering. Det kan også være, at din Montana reol har fået nogle ridser og skrammer, men det kan forsvinde med en sprøjtelakering. Det samme gælder spisebordstole, et fint skab eller andre møbler.

Også motorcyklen, cyklen eller fælgene på bilen kan blive flotte – igen – med en sprøjtelakering. Du kan selv vælge hvilken farve fælgene skal have, så din bil ser sej ud. Både stålfælge og alu-fælge kan lakeres. Andre metalvarer som lamper, facadeplader, facadebogstaver og skiltekasser kan også blive flotte igen med sådan en behandling, og alt fra aluminium, stål, rustfrit stål, galvaniserede flader til Mdf, Pvc og alle typer plast kan blive pænt med en sprøjtelakering.